Kallelse till Årsmöte & Föredrag!

Kallelse till årsmöte den 31 mars för Jonstorps By- och företagsförening samt föredrag
Då är det dags för ordinarie årsmöte i föreningen torsdagen den 31 mars kl.19.00 i matsalen på Jonstorpsskolan. Årsmöteshandlingarna kommer att vara tillgängliga på föreningens hemsida ca. en vecka innan årsmötet.


Efter två år av Corona så sker det utan att det har fått skjutas fram i tiden och vi kan åter lyssna på en intressant presentation/föredrag efter årsmötet samt kaffe och go fika!


Ski Classics, Frieserhästar och Södåkra Vingård” – Sandra Nilsson, entreprenör
Ski Classics drivs av David och Sandra Nilsson som för tre år sedan flyttade från Västerbotten till vårt kära Jonstorp. Ski Classics är den internationella långloppscupen där bland annat de kända längdskidloppen Vasaloppet och Marcialonga i Italien ingår och som nu sänds på SVT.


Förutom längdskidor har paret ett gemensamt intresse i avel av Frieserhästar.

Frieserhästen är Hollands äldsta varmblodsras och Aftonmora Friesians som hästverksamheten heter är ledande inom rasen i Sverige och är även det enda stuteriet i Skandinavien med avelsgodkända frieserhingstar.
Som om inte detta räcker så flyttar paret både sig själva och djur till Södåkra och en ny era startar för Södåkra Vingård, som man nu också har tagit över!


Varmt välkommen!
Styrelsen