Grindloppis i Jonstorp 13 aug!

Söndagen den 13 augusti förvandlas hela byn till en enda loppis. Nästan 50 adresser ordnar loppis vid sina grindar eller vid busstorget i centrum och JIF Fotbolls loppis är förstås också med denna dag.

Välkomna att fynda allt mellan himmel och jord – och sprid ordet till vänner, bekanta och i era sociala medier så vi får många besökare utifrån! Vill du själv fixa en loppis vid din grind? Det är bara att göra det!

Om du vill finnas med på kartan som byalaget gör iordning, med utsatta prickar och lista på grindloppisar, maila då genast till info@jonstorpsbyalag.se så får vi med dig. Vi gör kartan den 5 augusti så skynda att maila innan dess.

Här nedan finns en fil med info för de som vill fixa loppis, lite goda råd att tänka på, erfarenheter från förra året.

Tänk på att byalaget inte är arrangör utan alla sköter sina egna loppisar – byalaget står till tjänst med karta och goda råd.